Beautytips, Makeup

FOR OSS FLEKKETE

19. April 2017
img_0344-1.jpg


Flekkete, zebra, giraff, verdenskart, ja u name it. Fjeset mitt er (dessverre) et lappeteppe av ulike fargenyanser. Melasma som det så fint heter.  Skulle så gjerne vært foruten. Men de er noen skikkelige kjipe stayers. 


Skikkelig dårlig kvalitet på dette “før makeup” bilde, men dere ser flekkene, thats the ponit😉 For da ser dere også hvor god Diorskin forever foundation er🙏🏼 Skikkelig elsk. 

Diorskin forever foundation er en ræser på å dekke fargeujevnheter i huden og så har den SPF 35! Hurra hurra hurra for det! Solen blir bare sterkere og sterkere fremover og jeg bruker (som alltid) solfaktor 50 i ansiktet men jubler når foundation også inneholder SPF! Jo mer SPF jo bedre. 

Diorskin gir en lett glød og er mattende, hvilket er tipp topp nå som vi går mot varmere dager. Slipper man å se svett ut. Greit med glød, men svett og oljete ønsker vell ingen å være? Eller? 
Det var onsdagens anbefaling ❤️ Lille burrito sover i armene mine at the moment. Er så koselig atte hjelp! Men nå må jeg prøve å smette henne ned i vogna. Dagens trilletur står for tur. 
Følg meg (oss) på snapchat og Instagram; thereseaanonli 
LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply