Beautytips, Everyday

ELSK HAT FORHOLD

8. April 2017
img_9547-1.jpg


Hei hei hallå fra Gardermoen. Flyplasser altså. Vi har et sånn elsk hat forhold. Sprade rundt på taxfree’n ned en kaffe i hånda og kurven full av candy, candy som i makeup naturligvis. Nyte et glass vin og digg mat på en restaurant. YES, elsker det!
Fulle flyplasser, lange køer, svette mennesker, (inklusive meg selv,) og dårlig tid.. hater det!
I dag har det gått forholdsvis smooth, heldigvis. Blir spennende å se hvordan burrito reagerer på å fly. Apropos fly. Fuktighet fuktighet og fuktighet!!! Det er nøkkelen til en fresh hud på reisefot i luften. Som pensjonert flyvertinne føler jeg meg virkelig som en ekspert på området. Drikk myke vann, smør deg med en god fuktighetskrem og ha med deg en næringsrik fuktighetsspray. Unngå for mye makeup, da spesielt på huden. Pga mindre luftfuktighet i et fly er det lettere at foundation krakelerer og ikke ser pen ut. Så jo mindre makeup jo bedre.
Da setter min lille familie snuten mot Trøndelag. Påskeferie, fela så digg det skal bli. Følg oss/meg på Instagram og Snapchat: thereseaanonli


LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply