Beautytips, Everyday

SI SI CLARO

4. April 2017
img_7658.jpg

Ja. Si si! Du hører riktig. Billetter til varmere strøk er booket og jeg klarer knapt nok å vente. Det blir burritos første utenlandstur. Det blir “hola senorita” og “una cerveza por favor”. Deilig! Så da kunne det ikke passet bedre at jeg var på event hos Vass Pr hvor jeg fikk med meg et knippe solkremprodukter. Rimelig perfekt.

img_7661.jpgimg_7688.jpg

Dere vet jo at jeg er nasi på solkrem, eller? Jeg bruker SPF 50 i ansiktet året rundt. og kroppen smøres med 30 så fort det er snakk om at solen titter frem. Over gjennomsnittet hyper når det kommer til solkrem. Solbrent har jeg kun vært en gang i hele mitt liv, og det til tross for at jeg aldri brukte solkrem før fylte 18 år. Jeg var vell ti år da bestemor smurte meg inn med spenol hvorpå hun sa “du e så mørk i hua du, trøng itj solkræm”. Jadda, det var tider det 😀

Men så kom pigmentflekkene, etterpåklok. YES. Der får´n si. Men når det er sagt så er pigmentflekkene som også kalles melasma hormonellt betinget.  Så det har ingenting med at bestemor smurte meg inn med spenol.

Men denne lille rakkeren som er en nyhet fra Cliniderm har allerede fått bein å gå på. Jeg sa SPF 50 året rundt, right. Den beskytter mot UVA og UVB stråler, har mattende effekt  og motvirker  kviser. Mattende og kviser, dette var noe jeg raskt bet meg merke i. Antar mange av dere har opplevd uren hud ved bruk av solkrem i ansiktet? Uansett, denne lover det den holder. Ingen kviser her i går´n. Mattende er den også. Check!

Så om dere jakter på en solkrem hvor finishen IKKE er fet, ja da bør dere teste denne. Stalltips!

img_7679.jpg

 

Da er det bare å smøre seg med tålmodighet i første omgang, det er ikke avreise med det samme. I mellomtiden skal disse godsakene pakkes ned i standbaggen, klar for avreise.

 

HASTA LA VISTA,

 

Love  <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply