Beautytips, Everyday

LIVET

3. April 2017
img_8731.jpg

Akkurat nå sitter jeg på samson (surprise) å drikker jålkaffen min ute i sola. Burrito sover søtt i vogna si og jeg ble sånn plutselig veldig emosjonell. Fordi jeg er så lykkelig. Og dette er ikke kun på “sosiale medier lykkelig”, jeg er det, sånn virkelig.
Jeg er så heldig jeg, typ sånn at jeg må klype meg i armen for å forstå at dette er virkelig. Verdens beste kjæreste, verdens nydeligste lille skatt, tidenes beste jobb og generelt et fantastisk liv.
Ja I know, dette er en sånn “klissklass” post. Men fader heller, jeg må da dele disse hverdagslige gleder. Som i dag førte til en liten gledeståre her i solveggen. Bra jeg har briller si;)
Du tenker kanskje at jeg er nybakt mor og veldig hormonell? Det kan være, dog har jeg sluppet billig unna “hormontrollene” på godt og vondt til nå. Men kanskje dette er starten? Nei, jeg tror faktisk ikke det. Jeg tror rett og slett det bare er kjærlighet og hverdagsglede. Deilig.

I dag startet dagen med litt babygym, før vi trillet avgårde til SatsElixia så jeg fikk svettet litt;) Etter innlegget mitt som omhandlet kropp, graviditet og fødsel har jeg forresten fått en del spm ang hva som er trikset mitt for å se så godt ut etter svangerskapet. (Skal ikke så mye til i grunn, jeg var jo en vandrende vannballong 🙂 ) Først må jeg bare si tusen takk, det setter jeg sykt stor pris på å høre! Men jeg tror jeg må “skuffe” dere litt. Jeg hakke’ no triks i ermet, og jeg er fortsatt milevis unna startvekten. (Naturlig nok siden burrito er 13 uker)  Men siden så mange av dere spør så lover jeg å skrive litt om hva jeg gjør, eller ikke gjør. Er jeg tøff nok slenger jeg med et bilde, så ser dere min virkelighet.

God mandag da dere;*  Og sjekk higlighten under brilla da, soft and gentle fra M.A.C. #glow

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply