Beautytips, Makeup

SLIK FÅR MAN DEN ULTIMATE VÅRLOOKEN

30. March 2017
img_8413.jpg

Jeg lovte å vise dere hvordan man kan bruke farger til hverdags. Og hva er vel da bedre enn å skape en vårlook med farge, råååsa sådan. En perfekt våryr farge spør du meg 🙂 Lille frøken ballerina burrito var med på å inspirere med med sine ballerina sokker. Ballerina sokker er for meg synonymt med dus rosa 😉

img_8365.jpg

 

 

Alle våryre kropper trenger litt deilige farger på makeup´en.  Her ser dere hvordan man kan  bruke rosa på en delikat og frisk måte.

Trikset for å få det til å se delikat ut er å unngå harde overganger. Tenk at fargen skal duses ut i “ingenting”. Påfør fargen med en litt stor og myk børste, slik at du ikke får mye pigment på om gangen . Jobb heller med fargen i flere omganger. En stor øyenskyggebørste hjelper deg også med å unngå harde overganger.

Og så har vi HUDEN dere. Den må jo se frisk og sunn ut. Ingen vårlook uten glød og roser i kinna. Den berømte huden er faktisk den delen av ansiktet som  vi kvinner er mest misfornøyd med. Jeg glir glatt inn i den kategorien med mine pigmenteringer.. Men amen for sminke! “Og så har me juksa litt” som Ingrid Espelid pleide å si. Med makeup kan man iallefall gi inntrykk av en til dels plettfri hud. Ganske fanstasisk spør dere meg.

For å oppnå en frisk og sunn hud er det viktig med et godt underlag. Så base tilpasset din hud er et must. Rikelig med fuktighet  er ofte et behov på våren da den gustne vinterhuden henger litt igjen. Om du har veldig tørre partier så påfør en rik ansiktsolje. Et stalltips fra frøken knusktørr (meg) er å bruke fuktighetsmaske et par ganger i uken. En ting er sikkert, en tørr “flassete” hud blir skjelden fresh og smooth. Så ta vare på huden!

Finn en foundation som passer din hudtype. Foundation gjevner ut huden og gir et frisk uttrykk. Dersom du er så heldig å ikke ha melasma/pigmenteringer anbefaler jeg en lett foundation som lar huden din skinne gjennom, det ser så naturlig og frisk ut.

Og så, let´s GLOW! Hvem jakter vell ikke på den perfekte gløden?? Et solpudder med lett skimmer i samt en highlighter med perlemor er tingen. Man kan også blande flytende highlight i foundation. Jeg har blandet litt M.A.C. Strobe cream i fargen gold i min foundation.

Og så har vi toppen på kransekaka som da er en dæsj med rouge. Voila!

På truten har jeg en dus ferskerosa lipgloss.

 

img_8413.jpg

img_8414.jpg

 

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES:

Dior 676 candy choc

Dior diorshow mascara

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

FACE/BASE:

M.A.C. Strobe cream -gold

M.A.C. Studio sculpt foundation

Dior Nude Air Luminizer 001 (highlight)

Dior Nude Air Sunglow 001

M.A.C. pink swoon blush

LIPS:

Frøya cosmetics silk lipgloss 1

 

img_6798.jpg

(M.A.C. Strobe cream)

 

 

Innlegget inneholder sponsede produkter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply