Everyday, Makeup

HAPPY BIRTHDAY NYX NORWAY

24. March 2017

Nå har dagene bare flydd avgårde. Hvem skulle tro at jeg snart har vært i permisjon i tre mnd?! Det er vilt. Når det er sagt så nytes hver en dag. Virkelig! Litt festligheter får jeg også vært med på, som for eksempel bursdagen til NYX.

NYX Norge fylte ett år sist uke, og det er klart det måtte feires. Og dere, NYX kjører Nordic face awards, verdt å ta en titt. Planen min var å delta, men jeg vet da søren om jeg rekker. Men som sagt, sjekk det ut! Sykt gøy og ville premier:)

Som dere sikkert fikk med dere så var jeg på et annet event først, å dermed tok kameraet mitt kvelden. Derfor denne IPhone bildekvaliteten. Men erre’ så nøye a? Alt trenger da vel ikke alltid være “perfekt” tenker nå jeg.

Jeg vant jackpot btw, det ente med at 24 liquid suede lipsticks ble med meg hjem. Jeg har allerede lagd looks med noen av de. Bilder kommer etterhvert ;*
Nå skal vi trille avgårde til helsestasjonen på tre måneders kontroll. Spennende 🙂
Ha en herlig fredag da dere,

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply