Beautytips, Makeup

DET BOBLER OVER

24. March 2017
img_8032.jpg

img_7978-1.jpgimg_7955-1.jpg

Du vet når du bobler over av energi og kreativitet? Sånn at du nesten ikke klarer å sitte stille, der er jeg nå. Hode mitt spinner og spinner, ideer og tanker bare ramler ned i huet på meg. Så da er det bare å få satt noen av de til verks.  Ikke at denne looken oser kreativitet, men spenstig det er den. Enkel men spenstig. Det å legge ton i ton makeup er utrolig uttrykksfullt og morsomt. Man trenger nødvendigvis ikke dra på så heftig som dette, demp fargene så funker det kanon til hverdags. Ække så lett å skjønne hva jeg mener?? Jeg skal ta å snekre sammen en look eller to som viser hva jeg mener. Men vær litt tålmodig med meg. Dagene mine går med til burritokos så jeg er ikke den kjappeste ;p Men når det er sagt, to innlegg på en dag? Altså?! Hva skjer med det? Jøsses og herremin hatt, utrolig hva jeg får tid til gitt. Skal nevnes at lille gull har sovet mye i dag. Fineste skatten til mamman sin som var på helsestasjon og fikk vaksine i dag.

Hva har jeg gjort med leppene tenker du? Det er botox. Neida, så langt ifra. Det er rett og slett en god dose lipliner helt i ytterkant av leppen, bare for å vise at man kan få større lepper uten injeksjoner. Så det er dagens tips.-  Påfør lipliner i ytterkant av leppen før du påfører lebestift for å gi en illusjon om større lepper.

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES:

Anastasia Modern Renaissance palette

Sensai eyeliner

M.A.C. Zoom lash mascara

Duff lashes twiggy

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

Anastasia clear brow gel

FACE:

M.A.C. strobe cream gold

M.A.C. studio sculpt

NYX studio finish powder

Diorskin nude air glow 001

Diorskin nude air luminizer

LIPS:

M.A.C. Beet lipliner

NYX liquide suede Pink Lush

 

LOVE T

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply