Everyday, Styling

SUPERWOMAN

17. March 2017
img_7127.jpg

Etter burrito ankom denne verden så har ting naturlig nok endret seg. En ting som er nevneverdig er at jeg nå er superwoman. Jepp, that’s true!;)  Til tross for tidvis lite søvn så føler jeg meg som en skikkelig superwoman. Jeg kan klare alt, jeg ser ikke på noe som en hindring og jeg har aldri hatt så mye energi som nå.

Når et er sagt så har jeg alltid vært en positiv sjel, så i og for seg så har jeg aldri sett på noe som en hindring. Men det er “det lille ekstra”. Jeg bare bobler over. Og det er selvfølgelig lille gull sin fortjeneste. For hver dag blir jeg mer og mer forelsket.

Hun sjarmerer og overøser meg kjærlighet og stadig nye påfunn. Hun er tøff, sterk, vakker og snill. Vanvittig at det kan være så mye personlighet i en så liten kropp.

Og siden vesker og sko er det eneste som passer at the moment, ja da må jeg shoppe nye klær. Kjipt det der altså;)

Nå er det tacofredag som står for tur. Ha en deilig fredagskveld da dere.
LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply