Beautytips, Makeup

LITT SÅNN SOFTIS FØLELSE

10. March 2017
img_7054.jpg

Aller først, tusen tusen takk for all tilbakemelding på forrige innlegg. Responsen har vært utelukkende positiv. Det gjør meg glad, langt inn i hjerterota! Må jo innrømme at det var en anelse skummelt å legge ut et såpass “nakent” bilde av meg selv, nakent på alle mulige måter. Men viktigheten og budskapet i innlegget måtte ut.
Så nok en gang TUSEN TUSEN TAKK!


Dus rosa lepper. Noe så vanvittig delikat! Litt sånn softis følelse over denne herligheten. Er dere med? Softis med deilig jordbærstrø. Kan jo ikke bli mer vårfølelse enn det. Og er det noe Oslo har gitt oss i dag så er det nettopp vårfølelse! Frem med smættpåskoa folkens, nå kommer våren.


Dior lanserer sitt nye leppeprodukt Lip laquer i Mai. Så da finner dere denne herligheten i butikkhyllene. Et genialt produkt som har en deilig og myk konsistens, gir en glossy finish og som samtidig sitter som støpt. Ække mange som kan skryte av den kombinasjonen!

Nå er det hælg i heimen, til stor glede for liten og stor. Det betyr jo at mamma Julie har fri!

Følg meg på snap og instagram for hyppigere updates: thereseaanonli

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply