Beautytips, Makeup

JEG TESTER FOUNDATION 

5. March 2017
img_6729.jpg

Jeg burde vært ansatt som testkanin for foundations som lover full dekk. For med disse flekkene er det umulig å skryte på seg “full coverage”.

Her tester jeg matte & coverage fra Paese. Den lover grundig dekk av ujevnheter og en matte finish.
Her er da mitt flekkete nakne ansikt klar for testing.

img_6791.jpg

Som dere ser gir forundation god dekk. Flekkene mine er så og si borte og det uten bruk av concealer. Jeg har heller ikke påført pudder over foundation, men huden er matt og fin. Konklusjonen er at foundation fra Paese holder det den lover.


Videre påførte jeg pudderet og solpudderet fra samme merke. Og den ferdige looken har dere kanskje allerede sett da den allerede er postet på sosiale medier.


Med pudder og solpudder blir huden flawless. Tommel opp for herlige produkter:)

Ønsker dere en strålende søndag videre. Min lille familie skal ut på trilletur før det er fem mila som står for tur. Mamma Julie skal på førpremieren til “Petter uteligger fra gata til Nordkapp” da hun jobbet på produksjonen som hadde innspilling i mai 2016.
LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply