Makeup

WHY NOT MEXICO

15. February 2017
img_5630.jpg

 

img_5632.jpg

img_5634-1.jpg

Mens jeg venter på våren, grønn øyenskygge? Why not. Litt farge i hverdagen har aldri skadet noen. Siden Oslo nå er nokså grå om dagen sitter jeg å surfer meg avsted til varmere strøk. Mexico? Yes please! Det hadde overhodet ikke vært feil å tatt med lille burrito til landet hvor mødrene hennes møttes. Så det tror jeg pinadø vi må få til 🙂 Mexico, sol, varme, bølgeskvulp, varme sommernetter, vin, god mat, “ei litta” tequila, margaritas, sombrero, sand mellom tæra… trenger jeg si noe mer?

Jeg og Nelly ble invitert til lanseringen av Botanicals i dag. Men siden hun er småpjusk etter gårsdagens vaksine så ble vi hjemme. Men vi skal vi prøve å komme oss avgårde til pressemøte med Dior i  morgen tidlig. Det er bare å henge med oss på snap og instagram: thereseaanonli

BEAUTYTIPS:

Påfør base/primer på øyelokket for å unngå at øyenskyggen striper seg. Man kan velge en nøytral farge eller en farge som er med på å forsterke øyenskyggen.

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES:

M.A.C. Soft ocher paint pot (base)

Kat Von D Mi Vida Loca Palette

Kat Von D Trooper tattoo eyeliner

Tarte maneater eyeliner (wetline)

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow

Anastasia clear brow gel

FACE/BASE:

M.A.C. Strobe cream

Dior forever foundation

NYX Love contours all

Becca cosmetics tigerlily blush

LIPS:

NYX sao paulo lipliner

M.A.C. Please me lipstick

 

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply