Beautytips, Makeup

CLASSY VS GLAM? SMAKEN ER SOM BAKEN

4. February 2017
img_5205.jpg

img_5208.jpgimg_5209.jpgimg_5210.jpgimg_5206.jpgimg_5225.jpg

Classy VS Glam. Hele stilen blir mye mer klassisk og stilren uten vipper og gloss. Dersom vi går backstage på motevisninger vil man finne looks som er mer tilnærmet den klassiske looken fremfor den med vipper og gloss. Men enda mer “ustelt”. Gjerne med bustete bryn, null mascara og en dæsj med lebestift midt på leppen. Dere skjønner hva jeg mener, man vil aldri finne en look som den med vipper og gloss på NY fashionweek for å si det sånn. Den looken er forbeholdt instaselfies, red carpet, party og The Kardashian. Det fascinerer meg hvor stor forskjell vipper og gloss utgjør. Hvilken look foretrekker du? Smaken er som baken, jeg går for den klassiske. Men på instagram liker jeg  jazze på med vipper.

Og dere, her har jeg benyttet meg ene og alene av produkter fra Dior, lækkert ikke sant!? Jeg har brukt solpudderet og brynspudderet som øyenskygge. Viktig å leke litt. Jeg er forelsket i den matte lebestiften. Sitter som ei kule og er godt pigmentert.

I morgen skal jeg på en photoshoot. Sminke litt. Hurra!!! Klør i fingra etter å sminke og jobbe litt.  Nelly og mamma Julie er med. Følg oss på snapchat: thereseaanonli og juliejungle

 

img_5232.jpg

img_5233.jpg

 

GET THE LOOK/PRODUCT INFO:

FACE:

Dior forever foundation

Diorskin forever & ever control

Diorskin Nude Air Glow Powder 001

Diorblush 889 New Red

Diorskin Nude Air Luminizer 001

EYES:

Diorskin Nude Air Glow Powder 001

All-In-Brow 3D

Diorshow art pen catwalk black

BROWS:

All-In-Brow 3D backstage props

LIPS:

Rouge Dior 999  Matte

Dior Addict Ultra Gloss 765

 

Produktene er sponset.

 

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply