Beautytips, Makeup

DENNE PALETTEN BØR DU SIKRE DEG 

1. February 2017
img_5052.jpg


På NYX eventet for noen uker tilbake fikk jeg med meg ulike godbiter hjem. I går fikk jeg endelig testet “Love contours all” paletten. Paletten er genial, da den inneholder alt du trenger for å ramme inn ansiktet. Pretty amazing! Øyenskygger i edgy nøytrale toner både med og uten shimmer. Ulike contour nyanser, highlighters og sist men ikke minst bryns pudder. Vanvittig praktisk på reisefot var noe av det første jeg tenkte.

Jeg er skikkelig fornøyd med paletten.  Skyggene er godt pigmenterte, myke å jobbe med og highlighten gir en nydelig glød. Bryns puddret har jeg benyttet som eyeliner som jeg har softet godt ut for en edgy og rocka look.

Og dere, jeg har to varianter på denne looken. En med vipper og leppene toppet med gloss. Den andre uten vipper og med matt lebestift.

Som dere ser utgjør det to nokså ulike looks. Eller hva? Jeg vil si at den øverste er litt mer “Kardashian”, og party. Mens den nederste funker fint til hverdags og selvfølgelig også fest. Hvilken foretrekker du? Jeg personlig foretrekker den nederste. Det er sjeldent jeg jazzer meg opp med vipper, men i ny og ned kan det være gøy om man skal stase seg skikkelig opp til fest.


Herligheten koster 269,- fin pris for en palette som har alt.

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES/BROWS/FACE:

NYX Love contours all

BASE/FACE:

M.A.C. studio sculpt foundation

M.A.C. Mineralize skinfinish powder

LIPS:

M.A.C. Kinda Sexy lipstick

Tarte glossy lip paint in the color goals

 

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply