Everyday

VÅR LILLE PUTEKRIGER

30. January 2017

 


Vår lille skatt ble født med hofteleddsdysplasi, som i det store bildet er en bagatell. Men etter over en mnd på sykehuset med preeklampsi (for min del) og en lang og noe heftig fødsel var beskjeden(e) vi fikk av barnelegen 10 timer etter Nelly så dagens lys litt mye å forholde seg til. Det var ikke bare hofteleddsdysplasi, men også bilyd på hjertet og bilirubin/gulsot. Bilyden var naturlig nok det som satte oss ut av spill, men heldigvis var det fint dagen etter. (Bilyd på hjertet er visstnok helt normalt hos nyfødte.)
Så frem til nå er det bare puta lille burrito har behøvd slik at hoftene skal bli fine. Nelly plages i utgangspunktet ikke av puta. Det er mer irriterende for oss foreldre. Det blir litt “ekstra” når det kommer til alt. Det verste er at hun ikke får ut luften i magen da puten tvinger henne til å ligge i froskestilling slik at hun ikke får strukket på bena. Og siden hun tidvis sliter en del med magen så er puta litt i veien kan man si. Men i dag var vi på sykehuset og vi er offisielt putefri!!! HURRA!!! Som nevnt over er putebehandling en bagatell, men fy fela så glade vi over denne nyheten. Ingen flere oppbygginger, (siden puta er så tykk/stor blir hun liggende i nedoverbakke dersom man ikke bygger opp under nakke/rygg/hode) ingen flere ødelagte klær, enklere bleieskift/stell og vi kan bruke alle de fine klærne som snaaaart passer;)

 

Følg meg på snapchat og instagram for hyppigere updates: thereseaanonli

Go’ mandags kveld fra oss <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kine 31. January 2017 at 20:47

  Så bra
  Kjenner meg igjen; preklampsi, igangsatt fødsel som tok 3 døgn, baby som måtte bli tatt med vakum, gulsot og bilyd på hjertet her også.

  • Reply admin 1. February 2017 at 19:45

   En litt heftig start synes jeg. Men så kommer mirakelet å alt blir glemt 🙂 <3

  Leave a Reply