Makeup

MEIERIET PÅ VIFT

19. January 2017
img_4044.jpg

 

I går tok meieriet en liten luftetur, hvilket var vanvittig deilig. Jeg seilet avgårde på isen, og siden ammetåka (?) har tatt meg var jeg nesten to timer for sen til eventet. Jeg trodde nemlig det var på fredag….og jeg trodde det var fredag i dag #saynomore

NYX Cosmetics hadde masterclass med dronningen av spesialeffekter, Ellimacssfx. (Anbefaler å sjekke henne ut på instagram/youtube) Dajana og Chioma var selvfølgelig der, alltid like hyggelig å leke med de to snuppene.Her ser dere Elliemacssfx og hennes modell. Kreativt og lekkert, og ikke nødvendigvis veldig vanskelig. Jeg vet det er lenge til Halloween, men et tips er det “læll”. Så dere kan jo notere looken bak øret. Alle produktene som er benyttet er fra NYX (selvfølgelig).

img_4052.jpg

img_4054.jpg

img_4047.jpg

Et lite bildedryss fra eventet, deilige kaker og fantastisk makeup. Ja, for det er det det er. Jeg må nok en gang skryte av NYX sine produkter, de har god kvalitet og prisen er meget fin. Den svir ikke lommeboka. Elsker at man kan finne så god makeup til en rimelig penge.

Akkurat nå sitter jeg på venterommet hos legen, jeg skal sjekke blodtrykket mitt. Håper det er smooth, slik at jeg slipper mer medisiner. Er så klar for at kroppen skal bli helt “normal” igjen.

Ha en herlig torsdag da dere,
LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply