Everyday

EN MÅNED OG EN DAG PÅ SYKEHUS OG ET MIRAKEL 

15. January 2017
img_3717.jpg

Mange har etterspurt en oppdatering, jeg kan meddele at alt står bra til og på sjølvaste nyttårsaften ble vi en familie på tre.
Den pangstarten jeg snakket om her på bloggen ble som tidligere nevnt ikke som forespeilet. Fra 5. Desember til 6. Januar har jeg ligget vannrett på sykehuset med minimal bevegelse pga preeklampsi/ svangerskapsforgiftning. Altså en mnd og en dag, helt perfekt for meg som har mark i rævva;) Men nå som lille gull er kommet er jeg på bedringens vei. Håper og tror jeg snart kan kutte ut alt av medisiner.
Vårt lille mirakel kom til verden den 31.12.16, til lyden av fyrverkeri. 2350gram, 45cm og selvfølgelig helt perfekt. Gleder meg til alt 2017 har å by på, dette blir et magisk år!
Jeg må innrømme at nå som jeg er på bedringens vei klør jeg i fingrene etter å lage mange mange nye makeuplooks. Så det kommer det kommer. Har en hel del nye produkter som skal testes, “æ glær mæ”. Så håper dere er litt tålmodige med meg her inne på bloggen.

Følg meg gjerne på snap og instagram for hyppigere updates: thereseaanonli

God søndag 🙂
LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply