Everyday, Makeup

JAZZE SEG OPP OG DAG ÅTTE I SENGEBINGEN

13. December 2016
img_3282.jpg

img_1911.jpgimg_1912.jpg

Elsker misforståelser! En “medpasient” trodde etter en samtale vi hadde i går at jeg hadde bursdag i dag. Hvilket ikke stemmer. Det er mini i magen som er en uke større og sterkere. Men uansett, hun hadde jazzet opp med chai latte og lussekatter, bursdagssang fikk jeg også 🙂 Helt greit at hun trodde jeg fylte år, tenker jeg skal skryte på meg bursdag litt oftere.

Her om dagen ble sengen min oppgradert til elektrisk, så jeg kan ikke annet enn å si meg fornøyd.  Nå er det dag åtte i loppkassa, tenk det a!!!  Er ikke mye  muskler igjen på denne skrotten gitt. Men en ting og en dag av gangen. Jeg skal fortsette å hvile så mini kan kose seg i magehuset sitt litt til.

Denne looken kreerte jeg mens jeg fortsatt var delvis i siget. En delikat, pen og klassisk julelook som funker til alt, og som med enkle grep kan gjøres mer spennende dersom man ønsker det. Jeg har valgt å kjøre en dus matt rosa leppe, men man kan gjerne glosse den opp for mer plump og glans, eventuelt kjøre på med litt mer farge på lebestiften for litt mer spenning. Et annet alternativ er selvfølgelig å dra på med litt glitter på øyenskyggen.

Det som er fint med denne looken er at du kan kle deg i hvilket som helst antrekk og det vil se bra ut. Fargene på makeupen passer til alle fargenyanser, ulik bekledning og accessoirer. Så om du ikke har jule/nyttårsantrekket i boks så kan man iallefall ha julemakeupen klar.

GET THE LOOK/PRODUCT INFO:

EYES:

 •  Urban decay eyeshadow primer potion
 • The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette
 • Anastasia Gleam Glow Kit (inner corner of the eyes)
 • Kat Von D Tattoo liner trooper
 • Mac smolder eyeliner (lower and upper lash line)
 • Dior diorshow iconic mascara
 • House of lashes siren eyelashes

BROWS:

 • Anastasia dark brown dip brow

FACE/BASE:

 • Mac strobe cream
 • Mac studio sculpt foundation
 • NYX cosmetics HD finishing powder
 • Anastasia Gleam glow kit (highlight)
 • Kat Von D shade + light contour kit

LIPS:

 • Sigma beauty Carnation lipliner all over the lip

 

Ha en strålende tirsdag,

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply