Beautytips, Makeup

SPARKLE, HOKUSPOKUS OG HØYT BLODTRYKK

11. December 2016
img_2688.jpg

img_2679.jpgimg_2674.jpg

Det var denne pangstarten på min nye freshe blogg da… Den ble ikke helt som forespeilet gitt. Jeg nevnte så smått at jeg ikke var like lett på foten i mitt forrige innlegg. Noe som ikke  var så rart da jeg hadde et rimelig høyt blodtrykk samt litt annen småsnacks… Så nå, på dag seks er sengen og jeg så smått blitt gode venner.  Jeg vil jo påstå at jeg normalt har en del rakketter i ræva, så i utgangspunktet er ikke dette min favorittaktivitet, men nå er det hvile som gjelder slik at mini kan være i magehuset sitt en stund til.

Men på tross av at jeg nå ligger i sengen å sutter på en klementin, (og overhodet ikke ser ut som dette;p) vil jeg gjerne komme med noen makeuptips og looks til inspirasjon i disse førjulstider. Desember er jo måneden hvor man virkelig kan dra på litt ekstra, så “lets sparkle and shine girls!”

Det ække no´hokuspokus over denne looken. En klassisk smokey eye, toppet med det jeg elsker mest, nemlig glitter. Det må forresten være denne graviditeten som har gitt meg cravings på glitter, vi sier det. Aldri hatt så oppheng på glitter før iallefall, det er helt sikkert.

SMOKEY EYES TIPS:

Smink øynene først slik at du enkelt kan fjerne smuss før du legger huden. For å gjøre øyenskyggen mest mulig intens påfør kajal eller farget primer/base under øyenskyggen. Dette vil da gi en sterkere og mer pigmentert farge på skyggen når du påfører den som steg to. Dersom du velger å bruke pigmenter er trikset for en mer intens farge å fukte penselen, gjerne med fix + fra mac, (min favoritt.) Men man kan også benytte seg av vann. Og dere, husk at smokey eyes ikke er ensbetydende med sort skygge. Den kan like godt være lilla,blå,brun, grønn and so on. Just play 🙂

GLITTER TIPS:

Bruk glitterlim for å få glitteret til å sitte, men husk å påfør lite lim/produkt for å unngå at øyenskyggen kaker seg. Jeg er fan av glitterhelperen fra Lime Crime og Kryolan.

GET THE LOOK/PRODUCTS:

EYES:

Urban Decay primer

Tarte Cosmetics In bloom eyeshadow palette

M.A.C. Nutcracker sweet pigments and glitter kit

Sigma beauty lace black eyeliner

Dior diorshow Iconic mascara

House of lashes siren lashes

BROWS:

Anastasia dark brown dip brow pomade

FACE/BASE:

M.A.C. strobe cream

M.A.C. pro longwear concealer

M.A.C. studio sculpt foundation

Chanel loose powder

Kat Von D shade + light contour kit

NYX cosmetics Strobe and Genius Illuminating palette

LIPS:

NYX cosmetics Exotic lingerie

 

Håper dere fikk noen tips, og glad søndag til dere alle.

 

Hei hopp <3

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ingrid 11. December 2016 at 15:34

    Nå har vi fulgt med dere og mirakelet i “magehuset” en stund… Og var litt over gjennomsnittet spent på en oppdatering på hvordan det står til med dere alle. Heier på dere og krysser alt vi har for at mini og du holder dere i ro til desember er over Vi har selv startet reisen på å forhåpentlig bli mammaer i 2017, og starter det nye året med første forsøk Tenker på dere!!

  • Reply admin 11. December 2016 at 19:21

    Hei og tusen takk for gode tanker <3 Vi er i trygge hender å tar en dag av gangen. Mini må få bo litt lengre i magehuset sitt!:) Spennende med forsøk på nyåret, krysser fingrene for dere! #lovewins <3 <3 <3

  • Leave a Reply