Everyday

EN FRESH START

1. December 2016
img_3219.jpg

 

Det nærmer seg. Jul og fødsel, så smått… Tiden har flydd avgårde så langt. Men jeg må innrømme at dagene går litt mer trått nå om dagen. Jeg er ikke like lett på foten kan du si. Så nå er det bare å komme seg gjennom jula, (og juleribba #gulp) så er januar her. Måneden hvor vi får hilse på vårt lille mirakel.

Det er iallefall ingen tvil om at 2017 blir et nytt og spennedne år, og jeg starter like godt nå. Med en real oppussing av bloggen min, hvilket var nødvendig. Tusen takk til Sassa og pagelook.no for fantastisk hjelp.

Så folkens, med bloggens nye freshe utseende skal det bli litt mer aktivitet her inne. Flere beautytips, looks, hverdagsinnlegg  og andre godbiter, så det er bare å henge med. Bli med inn i mitt univers, mitt makeup univers kombinert med min hverdag.

 

Og ja, sånn på tampen her og apropos makeup, hvor freshe lepper har jeg ikke her? Jeg har kombinert to liplinere fra M.A.C. ved navn Cherry og Burgundy og toppet verket med Dior maximizer gloss for litt ekstra plump og fylde.

Vi snakkes,

 

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply