Makeup

Create og merksnodighet

17. November 2016
img_2133

img_2143

img_2113

Hei hvor det går! Dagene flyr, og jeg lever åpenbart på en annen planet nå om dagen. Så det at  Triana døpte denne looken til «cosmic ailien» look er virkelig spot on! Jeg gjør mye merksnodige greier, og hukommelsen er så som så. Jeg handler gjerne det jeg allerede har i kjøleskapet, men glemmer nødvendige ting som eksempelvis toalettpapir. Jeg legger gjerne mobilen i kjøleskapet og smøret i skapet. Ting er ikke som før, det er iallefall sikkert. Blir tidvis litt oppgitt over meg selv, men  det er liksom ikke mye jeg får gjort med det…
Over til looken, det å skape slike kreative looks er min «favorite thing to do». Jeg bare elsker når kreativiteten løper løpsk å man kan leke og grise litt med makeup. Her har jeg hermet etter Milk1244 sine face charts. Dere burde sjekke ut milk1244 på instagram. I’m in love. Utover det så er all sminke brukt omhverandre så her kommer en produktinformasjon, dog ikke spesifik for øyne og munn siden alt er brukt overalt.

PRODUCTS:

BASE/SKIN:

 • Mac Cosmetics studio fix fluid
 • Mac mineralize skinfinish
 • Jane Irdell sunpowder
 • Kat Von D shade+light contour palette
 • Anastasia Gleam glow kit

LIPS/EYES:

 • Urban Decay Electric palette
 • Mac superslick gold eyeliner
 • NYX white vivid eyeliner
 • Mac nutcracker sweet pigment collection
 • Kat Von D Trooper eyeliner
 • Mac smolder eye pencil
 • House of lashes Siren and Bambie (siren upper lashe line, Bambie lower lashline)

LOVE T <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply